فکر کنم همچین تاپیکی لازم باشه برا هر برندی
دوستان اگه قیمتی بروز در دست دارید اینجا قرار بدید تا مطلع باشیم از تغیرات قیمت

فکر کنم همچین تاپیکی لازم باشه برا هر برندی
دوستان اگه قیمتی بروز در دست دارید اینجا قرار بدید تا مطلع باشیم از تغیرات قیمت
matts 10-V 2012 540
matts 15-v 2012 640
قیمت جدید
قیمت نو این دوچرخه چقدره منظورم MATTS Lite 1000-D هستش.
تا نوبت ما شد هر چی بود یا تموم شد یا حروم...
سلام آقا کیا خوب هستین ؟
منم همین راهی رو که شما برای خرید دوچرخه دارید طی می کنید رو رفتم (منظورم انتخاب یک دوچرخه) شما اول از همه باید معلوم کنید چقدر بودجه دارید ؟ بعد باید با اتفاق خانواده(چون تاثیر بسزایی داره) به یک فروشگاه معتبر دوچرخه فروشی تشریف ببرید و اونوقت متناسب با اون بودجه ای که دارید فروشنده چند تا مدل به شما معرفی می کنه اگر شما از مدل ها خوشتون اومد که می خریدش اگر هم خوشتون نیومد تشریف می برید یه فروشگاه دیگه اینجوری می تونید یه دوچرخه بخرید. اینم بهتون بگم که من 6 ماه توی این سایت اطلاعات جمع کردم ولی موقع خرید زیاد به دردم نخورد چون شما وقتی پول میدید و دوچرخه رو می خرید تازه متوجه میشید که جریان از چه قراره
اگه بخوای مثلا هر ماه مقداری پول پس انداز کنید و روی اون بودجه ی اولیه ی خودتون بذارید (طمع کنید ) نمی تونید یه دوچرخه بخرید .( در ضمن این موضوع رو هم باید بهتون بگم که دوچرخه رو باید از نزدیک دید و لمسش کرد تا بفهمی چیه و چه توانایی هایی داره)
ببین 1.700 مریدا 800 دیسکی هست
1.900 مریدا 900 دیسکی
2.100 هم مریدا 1000 دیسکی (داستان لایت رو نمیدونم)
ولی اگه دقت کنی تنه همه مریدا های اورجینال یه خمیدگی خاصی دارن ولی این 1000 لایت نداره
قیمتهام مال قبل عیده
خوب باید ببینیم این لایت چی داره
خم نداره
خوب چی داره
وزنش کمتر هستش
tfs 900 قیمت جهانیش دلار 1200
lite 1000 قیمت جهانیش 1500
نتیجه گیری lite 1000
قیمتش بالای 2 تومن هستش و از tfs900 بهتر هستش
منم نمیدونم اقای kai کدوم خمیدگی رو میگن!
همون خمیدگی که رو tfs هست رو سری lite هم هست فقط فرم تنش کمی تغییر کرده که مسلما تنه ی lite های خیلی بهتر از tfs هست مخصوصا 2012 هاش
راست میگه کاوه جان
خم رو داره ببین
![]()
خم داره نمیگم نداره ولی خیلی لایته فرم تنه اصلاً یه جوریه زیاد به دل نمیشیه البته نظر شخصی منه
به نظر من نته ی tfs (قوی تره) از lite بهتره ببینید >>>>>>>>
تی اف اس
![]()
لایت
![]()
ویرایش توسط TFS : دوشنبه ۱۴ فروردین ۹۱ در ساعت ۲۱:۵۰
خوب بی دلیل سبک نیست
جنس الیاژی که تو matts lite ها به کار رفته سبک تر و محکم تره و احتیاجی به اون رابطی که تو عکس هست نداره
مثل خیلی از چرخ های دیگه![]()
این عکس آخرین مدل های LITE که از رابط استفاده شده
اینم عکس آخرین مدل TFS که از رابط استفاده شده
هیچ فرقی بین TFS و LITE نیست فقط در بعضی از مدل ها اون رابط رو ندارن که ضعف در اون مدل محسوب میشه و مدل های 2011 TFS همگی از اون رابط بهره می برن و مدل های MATTS اصلا اون رابط رو ندارن حتی در مدل های 2012
خوب هر چی رده های مریدا و سال ساخت میره بالا تر تنه هاشم تغییر میکنه و بهتر میشن البته همه ی دوچرخه ساز ها همین جورین
مثل tfs 100 2011 و tfs 500 2011 که کلا تنه هاشون با هم فرق میکنن
تو 2012 ها هم همینجوریه
شما تنه matts lite 2011 رو با matts lite 2012 مقایسه کن پیشونیش هم تغییر کرده
تا اونجا که من میدونم جنس تنه lite ها zr7000 هست که الیاژی سبکتر و محکم تر از سری tfs هست
مثل همه دوچرخه ساز ها که هرچه مدل دوچرخه هاشون میره بالا یا تکنولوژیشون پیشرفته تر میشه یا الیاژشون فرق میکنه مریدا هم همینطوریه
در مدل 2012 lite از فناوریه hfs استفاده شده (مدل های قبلی رو اطلاعی ندارم)
فناوریه hfs در دوچرخه های 2 کمکه استفاده میشه که مقاومت بدنه رو افزایش میده و تقریبا میشه گفت یکی از رقبای تنه های کربن محسوب میشه و معمولا از قطعات رده بالا بر روی تنه استفاده میشه و اصلا نمیشه تنه ی (2012) lite و carbon رو با مدل های قبلی مقایسه کرد.
بنظر من نمی صرفه که تنه ی خشک lite رو خرید با کمی هزینه ی بیشتر میشه دوچرخه ی دو کمکه خرید.
مثلا یکی مثل اینو:
![]()
ویرایش توسط TFS : سه شنبه ۱۵ فروردین ۹۱ در ساعت ۱۱:۱۲
کاربر روبرو از پست مفید TFS سپاس کرده است . sajjad
اگر اشتباه ميکنم دوستان اصلاح کنند ،تا جايی که بنده اطلاع دارم سری Matt Lite مريدا آلياژ 6066 هستند و ديگر سری ها 6061 و 7005 هستند که در اينصورت سری لايت سبکتر و محکمتر هستند.
انتخاب سریع یک انجمن

علاقه مندي ها (Bookmarks)