ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

User Tag List

صفحه 12 از 13 نخست ... 2910111213 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 331 تا 360 , از مجموع 370
    566
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    13 Thread(s)
    تو زندگی کلا به نظر میرسه که آدم اگر عقلی تصمیم بگیره،هر اتفاقی که بیوفته بعدا میتونه به سری استدلال خشک و زمخت تحویل بده، که ای دل خفه و بتمرگ من طبق معادله آرک تانژانت ایکس مساوی با کسینوس وارون یک تقسیم بر رادیکا یک به علاوه ایکس دو باید اینکارو میکردم و کارم منطقی بوده...........
    اما زهی خیال باطل که این دل مثه یه بچه میمونه و استدلال خشک و به نظر منطقی جوابگو نیست و هیچ موقع جوابی نداری بهش بدی......
    بله اصل مطلب همینه که نمیشه بین دل و هوس تمیز داد،اگرنه زندگی خیلی راحت بود
    کلا نباید تصمیم گرفت یا اگه گرفتی دیگه برنگرد هی بهش سک ور کن....ٔٔ
    .............
    امشب بدور از شلوغی خیابون ها و آلودگی گفتم برم پارک نصر(بوستان گفتگو)..
    به طرف شمال با سرعت کم داشتم تو پارک رکاب میزدم دیدم از سمت چپ یکی با سوت و داد و هوار میگه که دوچرخه سوار وایسا، ما ام که فهمیدیم چه خبره سریع به سمت بالای پارک حرکت کردیم که دیدیم یکی از جلو ام داره سوت میزنه،برگشتیم رفتیم کنار اتوبان چمران که به سمت پایین پارک بریم دیدیم یکی ام جلومونه! با سرعت زیاد به سمتش رفتیم که بترسه و خدارو شکر ترسیدو رفت کنار.... از پایین پارک رفتیم اتوبان چمران و الفرار....

یکی نیست بگه برای یه پارک شونصدتا نگهبان کجا بود! مرتیکه بیشعور مگه دزد گرفتی که اینقدر شلوغ میکنی.....
    اما در کل حال داد 😀

Sent from my ASUS_Z00LD using Tapatalk
      17,517
      Mentioned
      122 Post(s)
      Tagged
      84 Thread(s)
      وختی می گن اقا خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند.................................

عاقا یارو یه چیزی می دونسته اینو گفته.......................................

فکر شو بکن عاقا طرف به عنوان مشتری میاد...................................هر چی می خاد با قیمت مناسب براش می زنیم................................هر چی می که ای نرو هم از من بر دار ازش بر می داریم..................................

یه روز می گه این دوشاخه رنگش رو دوست ندارم او نیکی رنگش رو می خام دوشاخی که لوله اش بریده شده استفاده شده رو کی میاد به همون قیمتی که به طرف فروخته به همون قیمت بر داره دوباره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خو من احمقم دیگه................................احمق که شاخ و دم نداره...................................ما احمقیم اقا شعورمون نمی رسه این کار ها رو برا هر کسی نباید کرد............................

بعد حالا نتیجش چی میشه..........................

عاقا طرف رفیقش رو میاره....................................... که بیا این دوشاخمو درست کن.................تعمیر کن............................

باز کردیم دیدیم نفر قبلی که حالا اسم نمی بریم چون ممکنه بر خی ها بشناسند تو این انجمن ............................رسما ادرار کرده توش.................................

خوبه ما حالا از همه چی عکس می گیریم مصورو مشخص و مستند طرف نمی تونه بزنه زیرش................................

یارو بر داشته تو پیستون باد گریس زده...........................!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

تمام کل سیلندر های باد مثبت و منفی پر گریس ....................................!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

بعد اون سوییچ بین مثبت و منفی که کار باز و بسته کردن سولاخ باد بین مثبت و منفی رو می کنه از فشار و زور گریس شکسته.......................

بعد این واشره همبه ظاهر هی چیز ساده ایی است..........................منتهای مراتب فقط به ظاهر..............................

ما دو روز تمام ...................تمام تهارن رو زرو رور کردیم یه سری نمونه شبیهش رو پیدا کردیم...................... هیچ کدوم تو عمل کار نمی کرد......................حاا چقدر روغن Sram لیتری خدا تومنی............................ ریختیم هی خالی کردیم که دیدیم جواب نمی ده...........................بماند......... ..........

اون واشرهرو هم مثل خیلی چیز های دیگه مثل کاسه نمد ها .........................................یه سیاز خاصی زده که مجبور شی بری عین خودش رواز خود Rock Shox بخری به 100 برابر قیمت............................

حالا به طرف مخی گیم عاقا........................این درست نمیشه مشکلش ..........................مشکلش این بود که وختی نمی شستی روش یه مقدار دوشاخ می رفت داخل.........................................

چون دقیقا همون واشره که کارش بازو بسته کردن سوییچ بین مثبت و منفی است.................کار نمی کنه درست و بار مثبت رو هی خالی می کنه تو منفی...................

به طرف می گیم اقا من فقطمی تونم سرویسش کنم....................................هزین ه سرویس ما هم 190 تومنه ...............تاکید هم می کنیم که اقا جاهایی دیگه همکاررای دیگه ارزون تر می گیرند........................ فلانی و بهمانی هستند حتی زیر 100 تومن ه ممی گیرند بعدا نری بگی ما گرون کردیم تو پاچت ها....................

ما کارمون اینه .....................اینجروی سرویس می کنیم.......................190 تومن هم هزینشه............................از اول داریم باهات طی می کنیم.......................................

بعد از کلی ننه من غریبم بازی و من فلانم ندارم بد بختیم........................................ .که یکی نیست بگه اقا اگه بد بختی اولا که مگه ما خیریه باز کردیم..............

دوما که اگر نداری غلط می کنی اقا دوچرخه 5 - 6 میلونی سوار میشی...........................یک ........................دو......اگه نداری.........................پس چجوری داری...................200 هزار تومن بدی به اون فر قبلی که برات گریس ریخته تو محفظه باد ؟؟؟؟؟

یعنی یارو می ره دو براربر ما پول می ده که برا ش گند بزنن تو دوشاخ به ما که می رسه ندارم فقیرم بد بختم..............................

حالا کار نداریم........................ با کلی اعصاب خوردی و چرت و پرت و پولش هم بعد از 4 روز داد..................................از اون هایی بود که هی کی گفت کارت همراهم نیست و کرات رو عابر بانک خورد و از این دروغ ها..........................

حالا الان دوباره امده می گه........................ اقا پولمو باید پس بدی.................................!!!!!!!!!!! !!!!!!

می گیم اقا به چه مناسبت ؟؟؟؟؟؟

دوشاخم هنوز اونجروی خرابه که میره 2 - 3 سانت داخل می مونه..................................

وایی......................................یع نی درجه بی شعوری رو شما بسنج.......................

نه تو پول گرفتی این رو درست کنی هنوز خرابه........................................ .......

ما یه راه کاری پیدا کرده بودیم که شانسی....................یعین بگیر نگیر دار بهش گفته بودیم اقا شاید.................../ شاید / بشه با او نروش این مشکلش هم حل بشه.....................

و کلا بابت اون قضیه 10 هزار تومن از طرف گرفته بودیم......................

بعد حالا الن امده می گه فلان و بیسار .............................................خو یش این هکه ما خیلی حرفا رو تو تلگرام می زنیم..................مستند و ثابت باقی می مونه.............................

دیگه کسی نمی تونه دبه کنه....................................

بهش گفتیم اقا این مشکله فعلا ردیف شد با 10 هزار تومن.........................................

حالا الان یه جروی یارو شاکی در امده..............................که نه باید کل پولمو پس بدی...................................

که تازه بعد از کلی ننمه من غریبم بازی........................به جای 190 تومن ما برداشته 150 تومن کلا داده....................................

بعد الان جوش اورده برا خودش راه افتاده تو بین دوستان و اشنایان و داخل همین بایک بیست هم که.............................اقا این کرده پاچه ما.........................

یعنی خدا ویکی یببین ما با کی ها طرفیم........................................ .......

ما به طرف یه چرخ پیشنها د دادیم حدود 5 تومن در بیاد اقای Sam 00 زحمت کشیدن فرمودن که این 3500 نمی شه لوازم هاش بیشتر............................

اقای Sam00 شما ده تا از همین چرخ بیار برا ما 3500 بشه من نقدی همین الان 35 میلیون می خرم از شما............................

مرض داریم مگه این جوری که 3500 باشه من بتونم 5 میلیون بفروشیم دونه ایی 1.5 میلون سود داره..................................می دی یعنی چی یعنی می شه تو خهرچرخی 43 درصد....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ما مرض داریم پس با این درصد سود ها پایین دارمی کار می کنیم.......................................... .......

اقا شما فرمودی این چرخه در میاد 3500 حرف زدی...................باید پاش وای سی...........................من عین همون چرخ رو می خام شمنا می گی 3500 من اصلا اگر باشه 4 می خورم از شما........................

اگر نتونی بیاری و فقط پشت سرما حر زده باشی.................................من می دونم و شما.......................جدا عرض می کنم خسته شدم از دست امثال شماها دیگه می خام قانونا اقدام کنم علیتون...................................... ....

بعد بر داشته به طرف گفته اقا این تنه رو از ما خریده 800 تومن داره گرون می ده به شما 1 تومن.......................

اقای Sam 00 چطور حساب کردی تنهتون شده 800 تومن.................................

تنه 8500 Trek رو زده بودیم 1550 به ایشون بعدا حساب کردیم 1450 اون رو نمی بینند که از اون ور 100 تومن بهش تخفیف دایدم اون رو حساب نمی کنه تو محاسباتش...................

بر گشته می که تنه رو از ما 800 خریده......................

داداش تنه ات اون جوری باشه برا ما افتاده 900 تومن اولا ................دو ما 900 خریده باشیم 100 تومن هم دارمی سود می گیرم 1 تومن بفروشیم به نظرت خیلی گرو نداریم می کنیم تو پاتچه طرف پس زحمت بکش برو از همون هایی ازاین به بعد خرید کن......................که سود های انچنانینی می گیرند..................................

بعد هم باز برداشته به طرف گفته که اقا این همه جنس هاش خطو خش داره نقاشی شده..................!!!!!!!!!!!!!!!!!! صاف کاری نقاشی باز کردیم ما........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اقای Sam00 اصلا درست ..........ما همه اجناسمون خرابه داغونه خطو خش داره.....................ترکیده لهیده است...........................

خودت برا چی پس میایی می خری ؟؟؟؟؟؟؟

خد ارو شکر من از همه چی عکس می گیرم.................از این به بعد بیشتر هم باید عکس بیگرم این ملت شروع کردن به چرت و پرت و دروغ گفتن یه سندی مدرکی دشاته باشیم برا حرفامون...............................

اقا ما اگر همه چیمون داغون رو خطو خشیو ترکیده است برا چی پس خودت می خری ؟؟؟؟؟؟؟ مریضی میاییم جنس خرابو لهیده بهت بفروشیم ؟؟؟؟؟؟

اون تنه XTC هه رو هم باز برداشته به طرف گفته که اقا خطو خش داره نقاشی شده.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خو اقا اون رو که خودت به ما دادی..............................اگر این طوری باشه واقعا که می گی پس یعنی خودت جنس ترکیده لهیده کردی تو پاچه ما باید بیام در خونت داد و بیداد که بهت پس بدم............................................ ....

اقای کار بر Sam 00 اون قسمتی که فرمودین خودتون دونه دونه حساب کردیم شده 3500 و ما به طرف قیمت فضایی دادیم رو زحمت باید بکشید همین جا دونه دونه هم حساب کنید هم برا ما بیارید 3500 اگر این یه قلم کاررو نتونید عملا بکنید خدا به سر شاهده من هر کاری از دستم بر بیاد بر علیه شما و اون دسوت نا محترمتون می کنم..............................

خیلی باحاله.....................خیلی زیباست..................................
      کلا نتیجه این که با یکی خوب تا کنی اخرش همیشه همینه........................................ ......

از اول ما اشتباه کردیم به این اقا اصلا تخفیف می دادیم و جنس های خودش رو هم بر می داشتیم ازش.................................

کلا هر چی ما می گفتیم چشم.................................. هر کاری دشات ما براش انجام می دادیم...................دوشاخ از ما خرید بعد از چند مدت امد گفت با رنگ حال نمی کنم اون یکی رنگش رو می خام..........................

همین جوری براش جا به جا کردیم......................

چندین بار هی چیز های مختلف می خواست قطعات خودش رو هم حالا بدون این که مشتری داشته باشیم بر داشتیم.....................

کلا این دوستان عزیز به ما یاد می دن و ما رو متوجه می کنن که به هر کسی..............................

به انداهز ظرفیت و شعور خودشون باید بها بدیم.......................................... ..

نه به اندازه کَرَم خودرمون.................................... .....

از ما به شما نصیحت دوستان...................................... .....اقا به هر انسانی بیش از حد ظرفیت خودش.............................بها بدین........................................ا درا می کنه رو سرو روتون.....................

حد ادم ها رو نگه دارید......................................ی کی می بینید زیاد شعور و ظرفیثت خوبی کردن رو ندراه بیش از حد به حرف حال ندین....................................

این طور نیست که بگید نه اشکالی ندازه حالا ما حال می دیم.............................طرف خودش اگر فهمید فهمید اگر هم نفهمید ما که ضرر نمی کنیم.............................

اقا این طور نیست که به کسی بیش از ظرفیتش بها بدین و شما هیچ ضرری نکنید............................... حتما و قطعا ضرر خواهید کرد............................

حتما و قطعا طرف شما رو اذیت خواهد کرد............................................ ........

ما از اون به طرف دوستانه صحبت نمی کردیم.............................این مسائلو مشکلات هم پیش نمی امد...................

همون اول که باز کردیم دیدیم دوشاخ طرف دست خورده و گند کاری شده..........................همون لحظه باید اصلا از دست زدن به دوشاخ طرف امتناع می کردیم..........................

باید می گفتیم اقای محترم این خرابه................................و من نمی تونم درست کنم....................انی همه مشکل بوجود نمی امد و ما در گیر این ادم های بی شعور بی حیا....................

که هر دورغ و چرت و پرتی از دهتون در میاد پشت سر ما می گن نمی شدیم..............................

وختی خوسایتم به طرف کمکی کرده باشیم راهی که به ذهنمون رسید رو دو دوشاخ طرف تست کنیم اون هم با چقدر هزنیه.....................با 10 تومن هزینه..............................

بعد به طرف می گیم اقا این بگیر نگیر داره.................... شاید بشه شاید نشه.........................

حالا دشواخ طرف درست نشده بیین چه چرت و پرت هایی پشت سر ادم می بر گردنم می گن..................................

اقای Sam 00 همه حرف های شما قبول و درست..........................

من جنس هاش همه خط و خش دار به درد نخورو لهیده ترکیده است................................... همون تنه Trek 8500 رو که ازمون خردیین رو باید بیارید پس بدین.......................

اون تنه XTC رو هم که به گفته خودشون خطو خش داره صاف کاری نقاشی شده رو پس به ما انداختین .........................اون رو باید پس بگیرید...................................... ..

اقای Sam 00 خدا به سر شاهده ما تا حال ا هر کسی مثل شما با ما از این کار ها می کرد بی خیالی ط می کردیم می گفتیم ولش کن ارزش دنبال کردن نداره..............................

ولی گویا باب شده که ای ول برید پیش صابر یه ذره برید رو مخش کم میاره کوتاه میاد............................

یه ذره اذیتش کنید برا این که اعصابش بیش تر ای این خورد نشه بی خیال میبشه........................................ .............

اقا من دیکه بیشاز این امثال شما ها رو نمی تونم تحمل کنم...............................شما هر حرفی زدین باید پاش وایسین......................

اون چرخی رو که فرمودین به گفته خودتون میشه 3500 رو باید بیارید برا ما 3500 ....................................... اون تنه Trek رو هم که از ما خردین و حتما مثل بقیه اجناسمون تر ترکیده بوده...................

اون رو باید پس بدین به ما.................................چون من جنس تر ترکیده و لهیده فروختم بهتون می خام پس بگیرم این تنه XTC رو هم که به گفته و اعتراف خودتون خطو خش دارو نقاشی شده است...................

پس به من انداختین...................باید پس بگیرین....................................

اقای Sam 00 برایا نکه تو این سایت و انجمن به چندین نفر از این پیام ها زده بودیم این جا عمومی عنوان کردم.............................گوشیتو ه مکه بد تر از ما همیشه خاموشه..................

تلگرام هم ندارین...................................... ....

در مورد تمامی این صحبت هایی که کردین باید تکلیف مشخص بشه.......................................تن trek ما رو هم بادی پس بدین تنه XTC خودتون رو هم باید پس بگیرید..............................

من رو گوشیتون پیام گذاشتم.............................لطقا یا خودتون تشریف بیارید یا ادرس بدین من بیام خدمتتون .....................تمامی این صحبت ها و اعمالتون باید تکلیفش مشخص بشه....................

من این بارو رو هم مثل تمام بار های گذشته بی خیالی طی کنیم باز برا دیگارن هم مسجل می شه که ععع....................راه صابر بازه....................برین رو مخش اذیتش کنید بی خیال میشه.........................................

نه داداش از این به بعد دیگه از این خبرا نیست....................................ما وختمون رو اعصابمون رو.........................می خایمی نگه دارمی برا مشتری هایی که با شعور اند.......................

کار اون ها رو انجام بدیم..........................................

به کار اون ها بپردازیم.................................. .......

شما ها و امثال شما ها هم تشریفتو نرو ببرید پیش همون دوستانی که تو محفظه باد دوشاخ بر می دارند گریس می ریزند براتون...................................... ...........

همون ها خوب بلند اند 200 هزار 200 هزار از شم اها پول بگیرند بابت گند زدن و شکوندن اجزا دوشاخ............................شما...... .......................................
      ویرایش توسط SABER_MTB : 2016/12/10 در ساعت 01:33
        1,059
        Mentioned
        5 Post(s)
        Tagged
        1 Thread(s)
        نقل قول نوشته اصلی توسط SABER_MTB نمایش پست ها

ولی عادم دوچرخه سوار که عادم بی احساس نمی شه.....................................
        مطمئنی؟
        تند رفت!...کودکی های من....
        آن هم با دوچرخه قراضه ایی كه بيشتر اوقات پنچر بود...!
          17,517
          Mentioned
          122 Post(s)
          Tagged
          84 Thread(s)
          //////////////////////////////////////////

اخ اخ اخ اقای Sam 00 یه مطلب دیگه روهم ما یادمون رفت شما به اون اقا فرموده بودین که با اون پول 1 تومن می تونه تنه XTC مدل 2015- 2016 بگیره و بهش پیشنهاد داده بودین که پولش رو هدر نده بابت این مدل 2011......................

من چند تا تنه XTC 2015 - 16 می خام اگر می تونید به اون قیمت 1 تومن که فرمودین بیارید من 5 تا تنه می خام پولم هم نقد هست سریع تقدیم می کنم......................

تمام حرف هایی که زدین من کوتاه نمی ام و باید عملا پاش وایسین...................................... ..

مبنی بر اینکه ما لوازم قطعاتمون ترکیده لهیده هست تنه Trek من رو باید پس بدین.....................تنه ایی که به شما فروختیم تکیده و خظو خش دار و خراب وبده جنس خراب بیخ ریش صاحبش........................مال خودم باید بهم بر گردونید................................پو لش رو هم عینن بر می گردونم به شما......................

تنه خودتون رو هم که XTC فرمودین اون هم خطو خش دارو نقاشی شده بوده.........................موقعی که به ما داشتین می فروختیم به ما نگفته بودین..................

پس به ما انداختین تنه رو ..............................به ما گفتین در حد نو است....................باید پس بگیرید و پول منو پس بدین...........................

چرخ 5 تومنی هم که به طرف گفتین 3500 بیشتر نمی ارزه باید نمونه اش رو بیارید من اصلا 500 هم سود می دم به شما 4 می خرم ازتون............................

این یکی تنه های XTC 2016 هم که فرمودین 1 تومن هست من می خایم از اون تنه ها.............................................. .........

ببین شما و امثال شما چرت و پرت و خزوئولات زیاد می بافند تو اینترنت ..................................به من ربطیو ارتباطی نداره..................................

ولی وختی حرف ها رو نسبت به من می زنید باید عملی کنید و باید اثبات کنید...................................

تمام این حرف های اخیرتون رو اگر نتونید عمل کنید بهش من هر اقدامی که لازم بدونم بر علیه مشا و اون دوست نا محترمتون که دوشاخش رو برداشته داده جای دیگه خرابش کردن بعد می خواسته بندازه گردن ما انجام می دم......................

اضافه شده بعد از : 3 minutes

نقل قول نوشته اصلی توسط hangipangi نمایش پست ها
          مطمئنی؟
          تا قبل از این که این اتفاقای اخیر بیافته و این به ظاهر دوچرخه سوار هایی که می بینی رو ببنیم چه نقشه هایی می کشند برا ما مطمئن بودیم ..................

الان دیگه نه نه تنها مطمئن نیستیم................................بلک ه داریم می بنیم دیگه مثل قدیم نیست...................... دیگه دوچرخه سوار و غیر دوچرخه سوار نداره...................

ادم های عوضی هر کجا باشند هر جور باشند همینی هستند که می بینید........................
          ویرایش توسط SABER_MTB : 2016/12/10 در ساعت 00:10
            117
            Mentioned
            0 Post(s)
            Tagged
            2 Thread(s)
            mmh
            بیا تو و بگو چه حسی داری پاییز 95
            ای روزگار چرا تنها کسی رو که برا جر دادن انتخاب میکنی منم ؟؟؟؟؟
            دستم بهت برسه تو را خواهم درید
            زمستون جالبی در انتظاره
              17,517
              Mentioned
              122 Post(s)
              Tagged
              84 Thread(s)
              اضافه شده بعد از : 13 minutes

برای رفع مشکل ارور سایت :

تو مرور گر Chrome

Settings > Show Advanced settings >
              در قسمت privacy

تیک این قسمت رو بردارید ............................protect you and your device from dangerous sites

تمام.........................

مشکل حل میشه.......................
              ویرایش توسط SABER_MTB : 2016/12/10 در ساعت 19:32
                76
                Mentioned
                0 Post(s)
                Tagged
                0 Thread(s)
                آقا صابر گل اعصاب انت را خورد نکن برادر. خیلی ناراحت شدم . الان با سه و پونصد تالون دو به آدم میدن نه تنه ایکس تی سی با تمام لوازمی که گفته بودی. من خودم دو تا لاستیک بهتون فروختم ۱۲۰ تومن واقعا تو ذهن ام بود لا اقل باید یک هفتاد هشتاد تومنی حلال وار سود کنی و بنظر من با توجه به اینهمه هزینه فروشگاه و وقت سود متعارفی هم هست. وقتی دیدم رو هرکدوم بیست هزار تومن گذاشتی برای فروش واقعا جا خوردم. خلاصه تجربه من از خرید و همینطور فروش به شما عالی بوده.
                  117
                  Mentioned
                  0 Post(s)
                  Tagged
                  2 Thread(s)
                  mmh
                  نقل قول نوشته اصلی توسط SABER_MTB نمایش پست ها

تمام.........................

مشکل حل میشه.......................
                  ممنون از راهنمایی خوبت
                  غم نخور برای حرف دیگران عزیزه دل
                  یک نفر باید از آدم راضی باشه اون یک نفر هم انسان درونته
                  این جاست که می بینی خدا هم از شما راضیه
                    566
                    Mentioned
                    2 Post(s)
                    Tagged
                    13 Thread(s)
                    واقعا خیلی بی انصافیه.....
                    من به شخصه چندتا برخورد داشتم با آقا صابر چه تلفنی چه حضوری،واقعا خیلی گله و کاردرست و با انصاف.

والا ما یه مشکلی داشتیم دو ساله! نه به مغز خودمون رسید نه کسی تونست درستش کنه،جوری بود که دوچرخه سواری رو به دهنمون زهرمار کرده بود
                    چند شب پیش خدمت اقا صابر رسیدیم تو سه سوت فهمید مشکل چیه و درستش کرد. بنده خدا کل دوچرخه رو هم چک و تنظیم کرد فقط اخر دست ۲۴ ت گرفت!
                    قیمت هارو هم که اگه کمتر بازار نده ،بالاتر نیست و اینکه مثه بعضی از جاها نیست که از رو تیپت تو پاچت بکنه،همه چیز قیمت مشخص داره و اجرت مشخص.

Sent from my ASUS_Z00LD using Tapatalk
                      499
                      Mentioned
                      1 Post(s)
                      Tagged
                      72 Thread(s)
                      قصد سرویس دوشاخو داشیتم وخرید یه قطعه...چقدر این آقا صابر وقت گذاشت وراهنمایی کرد.....همین مطالب و مقالاتی که مینویسن اگه با تجربه خودمون بخواد بدست بیاد کلی هزینه رو دستمونه...ممنونیم آقا صابر وانشاالله همیشه سلامت باشی.
                        11,600
                        Mentioned
                        22 Post(s)
                        Tagged
                        239 Thread(s)
                        خودم به کنار
                        دیگه انقدر آواره جاده بودم از این شهر به اون شهر رفتم سر کار
                        سینا ( ماشینم ) از دستم خسته شده

117
                          Mentioned
                          0 Post(s)
                          Tagged
                          2 Thread(s)
                          mmh
                          نقل قول نوشته اصلی توسط Vahid Nz نمایش پست ها
                          سینا ( ماشینم )
                          اول که خسته نباشی و خدا قوت فراوان
                          و دوم که رو چرخت هم اسم بذاری ها ، خدایی دلش میشکنه اگه بدونه ماشینت اسم داره و خودش نداره
                            3,544
                            Mentioned
                            13 Post(s)
                            Tagged
                            48 Thread(s)
                            داریم با وحید سایت رو به راه می کنیم
                            امیدوارم زود تر تموم شه
                              11,600
                              Mentioned
                              22 Post(s)
                              Tagged
                              239 Thread(s)
                              نقل قول نوشته اصلی توسط mmh نمایش پست ها
                              اول که خسته نباشی و خدا قوت فراوان
                              و دوم که رو چرخت هم اسم بذاری ها ، خدایی دلش میشکنه اگه بدونه ماشینت اسم داره و خودش نداره
                              ای بابا اونم اسم داره
                              من دو تا پسر دارم
                              پسر بزرگه سیاوش ( دوچرخم )
                              پسر کوچیکه سینا ( ماشینم )
                              البته اگر گزراش های رکابزنی من بخونید با این اسامی نامانوس نیستید تقصیر خودمه یک سال و نیم هیچی ننوشتم

1,120
                                Mentioned
                                2 Post(s)
                                Tagged
                                1 Thread(s)
                                سلام و درود خدمت همه بایک بیستی ها.امیدوارم خوب و سلامت باشین.

Sent from my LG-D618 using Tapatalk

ویرایش توسط farshad tohid : 2016/12/11 در ساعت 15:28
                                زیر این آسمون هر کی ضعیفه واسه همیشه جاش تو دلمه.

17,517
                                  Mentioned
                                  122 Post(s)
                                  Tagged
                                  84 Thread(s)
                                  ممنون از راهنمایی خوبت
                                  غم نخور برای حرف دیگران عزیزه دل
                                  یک نفر باید از آدم راضی باشه اون یک نفر هم انسان درونته
                                  این جاست که می بینی خدا هم از شما راضیه
                                  به خاطر حرف دیگران من ناراحت نیستم که ................................

به این خاطر ناراحت می شم که برخی هایی هر ادراری دسوت دارند سر ما می کنند بعد فکر می کنند ما ادرار کردن بلد نیستیم یا ادارمون نمی اد............................

بعد که می خاییم از خودمون دفاع کنیم.................................طرف بر داشته پیام زده که چرا این کار ر. کردی با آبروی ما بازی کردی ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!

این برداشته پشت سرما به مشتریهای ما چرت و پرت نوشته بعد تازه طلب کار هم در میاد که تو با ابروی ما بازی کردی ............................

و جالبیش هم این جاست که ما حرفی نزدیم که........................

یارو بر گشته گفته صابر جنساش همه ترکیده و خطو کش دارو مشکل داره...........................ما هم گفتیم خب اقا اون تنه Trek ما رو پس لطفا پس بیار جنس های ما خرابه مال بد و خراب بیخ ریش صاحبش...........................

اون تنه XTC رو هک که از خودش خریده بودیم می گفت نقاشی صاف کاری شده........................اون هم بهش می گیم خو پس این طور باشه انداختی به ما.........................باید پس بگیری................................

اون چرخ جقول بقول سافرشی رو هم به طرف گفته با 3500 می تونه بگیره گفتیم اقا من 10 تا از اون چرخا می خام بیا دونه ایی 4 تومن می خرم ازت ................5 میلوم سود بهت می دم بدت میاد..............................

تنه های XTC 2016 رو هم حدود 1800 الی 2 میلون باشه فکر کنم قیمت خود شرکت این بابا براشته گفته اقا 1 تومنه ما گفتیم پس ما داریم گورن می خریم بریم از این بابا بخریم خیلی اروزن تر در میاد...................................

حالا این بابا رو ما خیلی بخایین تلافی کنیم سرش بالاخره تو سرخه حصاری جایی می بینمش دیگه..........................

نخاییم هم تلافی کنیم...............................خو دیگه اون تنه Trek که از ما خرید اخرین خریدی بود که از ما کرد......................................

تمام.......................................... .........

/.////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

ان ال 90 سفیده چرا سپر عقبش هم رنگ بدنه است جلوش سیاهه ؟؟؟؟؟؟

تازه از چراغ عقباش مشخصه که ال نود هم نیست از این پارس تندر هاست.....................

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

داریم با وحید سایت رو به راه می کنیم
                                  امیدوارم زود تر تموم شه

و من الله توفیق...............................
                                  ویرایش توسط SABER_MTB : 2016/12/11 در ساعت 19:28
                                    1,059
                                    Mentioned
                                    5 Post(s)
                                    Tagged
                                    1 Thread(s)
                                    وقتی فکر می کنی که به همه چی رسیدی دقیقاً رسیدی به نقطه ایی که شروع از دست دادنه همه چیزه....
                                      11,600
                                      Mentioned
                                      22 Post(s)
                                      Tagged
                                      239 Thread(s)
                                      وقتی فکر می کنی که به همه چی رسیدی دقیقاً رسیدی به نقطه ایی که شروع از دست دادنه همه چیزه....
                                      علی جان این باید با آب طلا نوشت

14
                                        Mentioned
                                        0 Post(s)
                                        Tagged
                                        0 Thread(s)
                                        نقل قول نوشته اصلی توسط hangipangi;۱۱۸۳۸۷
                                        دقیقا و وقتی هم فکر میکنی به همه چیز هایی که قبلا می خواستی رسیدی دوباره خواسته های جدید نیاز های جدید و حتی غیر لازم سراغت میاد چونکه آدمی موجودی سیری ناپذیره وقتی به بالاترین خواسته هاش و چیزهایی که قبلا نداشته میرسه بسنده نمیکنه قدر نمیدونه و راضی نیست خیلی مواقع خوبه ها قانع نبودن ولی ممکنه برعکشم بشه
                                          1,059
                                          Mentioned
                                          5 Post(s)
                                          Tagged
                                          1 Thread(s)
                                          نقل قول نوشته اصلی توسط Vahid Nz نمایش پست ها
                                          علی جان این باید با آب طلا نوشت
                                          وحيد جان خيلي تاوان داديم تا اينو بفهميم...خيلي...
                                            347
                                            Mentioned
                                            3 Post(s)
                                            Tagged
                                            13 Thread(s)
                                            روال عادی دنیا همینه
                                            وقتی به اون احساس میرسی بدین معنیه که تا اون موقع دنیا به شما اقبال کرده و نا خودآگاه باید به فکر آینده ای ادباری بود.
                                            روال دنیا اینه که نیمی از آن اقبالی و نیمی ادباریست.
                                            پناه بر خدا
                                              1,229
                                              Mentioned
                                              2 Post(s)
                                              Tagged
                                              29 Thread(s)
                                              امروز داشتم فاکتور صادر میکردم
                                              این نرم افزار فاکتور یه جمله ای از بزرگان رو نوشت که جالب بود
                                              گفتم بنویسم براتون
                                              بخشنده باش..اما زیاده روی نکن..در زندگی حسابگر باش اما سخت نگیر.
                                              امام علی (ع)

---------------------
                                              اون بنده خدایی که دیشب مارو سر کار گذاشت
                                              مشخص کن وضعیت رو
                                              یه اره یا یه نه بگو ما بدونیم چند چندیم
                                              وقت هم کم دارم
                                              خدایا چرخ خوب هم که رسوندی یه دوشاخ مانیتو هم برسون!![Only registered and activated users can see links. ]
                                                11,600
                                                Mentioned
                                                22 Post(s)
                                                Tagged
                                                239 Thread(s)
                                                نقل قول نوشته اصلی توسط ali tech نمایش پست ها
                                                امروز داشتم فاکتور صادر میکردم
                                                این نرم افزار فاکتور یه جمله ای از بزرگان رو نوشت که جالب بود
                                                گفتم بنویسم براتون
                                                بخشنده باش..اما زیاده روی نکن..در زندگی حسابگر باش اما سخت نگیر.
                                                امام علی (ع)

---------------------
                                                اون بنده خدایی که دیشب مارو سر کار گذاشت
                                                مشخص کن وضعیت رو
                                                یه اره یا یه نه بگو ما بدونیم چند چندیم
                                                وقت هم کم دارم
                                                علی جان به نظرم بهتره پیام خصوصی برای اون بنده خدا ارسال کنی
                                                در صحن علنی مجلس اشوب به پا نکن

117
                                                  Mentioned
                                                  0 Post(s)
                                                  Tagged
                                                  2 Thread(s)
                                                  mmh
                                                  سلام؟؟؟؟!!!!! مبارکه آقا مبارکه چهره جدید سایت

- - - - - - - - - -

یکی میشه راهنمایی کنه ؟؟؟ گشتم زیاد نتونستم چیزی پیدا کنم
                                                  می خوام یکی از این طبق مهمولی ها رو از توپی شفت مربعی ها جدا کنم راه ساده و البته خونه گیش چیه ؟؟؟ نمی خوام ببرم دوچرخه سازی با چکش ترتیبشو بده
                                                  منتظر راهنمایی هاتون هستم ممنون
                                                    14
                                                    Mentioned
                                                    0 Post(s)
                                                    Tagged
                                                    0 Thread(s)
                                                    به سلامتی مثل اینکه مشگل سایت برطرف شد و راه اندازی شد با یک دیزایین متفاوت

چرا چکش فقط دو تا آچار لازمه یه بکس برای باز کردن دو تا پیچ طبق قامه (یه سری هم آلن خوره) چه بهتر الن باشه یکی هم قامه کش برای در آوردن قامه چکش برای زمانیه که آچار نداشته باشی و اون قامه هم نیازی نداشته باشی بخوای عوض کنی یکی دیگه بندازی یا اینکه خیلی سفت شده باشه زنگ زده باشه با اینکه چیزیش نمیشه اگه از پشتش ضربه بزنی با چکش درست ولی چه کاریه! برای چی میخوایین باز کنید ببرین تعمیرکار اگه بار لولتونه ممکنه بزنید رزوه های قامرو خراب کنید
                                                    می خوام یکی از این طبق مهمولی ها رو از توپی شفت مربعی ها جدا کنم راه ساده و البته خونه گیش چیه ؟؟؟ نمی خوام ببرم دوچرخه سازی با چکش ترتیبشو بده
                                                    منتظر راهنمایی هاتون هستم ممنون[/QUOTE]

نقل قول نوشته اصلی توسط farshad tohid نمایش پست ها
                                                    سلام و درود خدمت همه بایک بیستی ها.امیدوارم خوب و سلامت باشین.

باد زیاد میاد
                                                    هوای امروز قم چقدر خوبو تمیز شده ولی بر خلاف سال های پیش سردتره بی سابقست چون

نقل قول نوشته اصلی توسط msh12 نمایش پست ها
                                                    به سلامتی مثل اینکه مشگل سایت برطرف شد و راه اندازی شد با یک دیزایین متفاوت

چرا چکش فقط دو تا آچار لازمه یه بکس برای باز کردن دو تا پیچ طبق قامه (یه سری هم آلن خوره) چه بهتر الن باشه یکی هم قامه کش برای در آوردن قامه چکش برای زمانیه که آچار نداشته باشی و اون قامه هم نیازی نداشته باشی بخوای عوض کنی یکی دیگه بندازی یا اینکه خیلی سفت شده باشه زنگ زده باشه با اینکه چیزیش نمیشه اگه از پشتش ضربه بزنی با چکش درست ولی چه کاریه! برای چی میخوایین باز کنید ببرین تعمیرکار اگه بار لولتونه ممکنه بزنید رزوه های قامرو خراب کنید

آقا یکی راهنمایی کنه چرا نوشته هام چند بار چند بار میاد؟!! ما تازه کاریم

اضافه شده بعد از : 5 minutes

نقل قول نوشته اصلی توسط farsheedmo نمایش پست ها
                                                    با سلام به دوستان . با توجه به سرما دیگه مطمئن هستم بیرون شهر و خاکی نمیرم. به همین دلیل تالون ام را کمد لباس ها بایگانی کردم . فقط بعد از آویزان کردن اش به این فکر افتادم که نکنه چون تنها از یک نقطه آویخته شده برای تنه اشکال ایجاد کند. خلاصه گفتم از دوستان و اساتید بپرسم اگر نحوه ی آویزان کردن ام اشتباه است اصلاح اش کنم . با توجه به اینکه این وضع هم نتیجه حال وهوای سرد پاییز امسال است موضوع جدیددیگر ایجاد نکردم و گفتم همین جا از دوستان بپرسم.

هههه این دقیقا مثل دوچرخه منه حتی رنگش خوشحال شدم دوچرخمو یکی دیگه هم داره ولی من آویزونش نمیکنم تو کمد حسابی سوارش میشم

آقا سایت مشکل داره یا ما؟ چرا نوشته ها دو برابر میشه!

اضافه شده بعد از : 14 minutes

نقل قول نوشته اصلی توسط pouyansa نمایش پست ها
                                                    امروز جمعه 21 آبان کسل از خواب پاشدم ، گفتم حالا چیکار کنم ، چرخو برداشتم زدم بیرون ، هوا چقد خوب بود.
                                                    از کنار رودخونه زاینده رود که حالا خشک بود میومدم ، رسیدم به پل مارنون میخواستم از روو پل برم سمت مخالف ولی راهشو بسته بودن و یه برنامه از این الکیا اجرا میکردن ، منم حال دور زدن نداشتم ، با چرخ از عرض رودخونه خشک رد شدم ، توو مسیر حس دوچرخه سواری در کوهستان بم دست داده بود و حال میکردم و از هرچی علف و گودال بود گذشتم ، چه حالی داد.
                                                    به راهم ادامه میدادم و تو مسیر بازم چنجا راه خاکی داشت. حدود نیم ساعت از اون هیجان عبور از رودخونه گذشته بود که حس کردم تایر عقب کمباده، پیاده شدم و یه فشار بش آوردم دیدم آره. چرخو وارو کردم و چرخوندم ، همون لحظه گفتم یافتمش ، کشیدمش بیرون ، صدا پییییس بلند شد ، سریع زدمش جا
                                                    یه نگاه دقیق تر کردم ، دیدم یا علی کلی از اینا رفته توو جفت تایرا . خودمم پنچر شدم، البته تیوب تایر عقب رو دو لایه کرده بودم از قبل.
                                                    هیچی دیگه لوازم پنچرگیری هم نداشتم تا خونه حدود 1.5 ساعتو پیاده رفتم، تایر عقب یه ده مین بعدش پنجر شد و تایر جلو حدود نیم ساعت بعدش.
                                                    حالا یه سوال دارم این وصله ها که عکسشو میذارم، کار میده یا نه ؟ آخه قبلا باش وصله زده بودم ، فایده نداشت. چه مدلی بگیرم خوب جواب بده؟ میخام تیوب جلو رو وصله بزنم ، چون 9 سال بود پنچر نشده بود و فابریک خود دوچرخه است.

H آخ آخ خدا لعنت کنه این تیغارو هر موقع خاکی میرم چندتا پنچری دارم آخرشم مجبورم پیاده برم تا خونه یکی بود پیر مرد بود میگفت اسمش سه پسو روی زمین رشد میکنه سه خاره
                                                    ویرایش توسط msh12 : 2016/12/16 در ساعت 19:07
                                                      17,517
                                                      Mentioned
                                                      122 Post(s)
                                                      Tagged
                                                      84 Thread(s)

باید قامه کش داشته باشین.........................

اضافه شده بعد از : 18 minutes

////////////////////////////////////////////////////

این هم از خاک ریز شهردرای جلوی انبار یکی از نمایندگی های اصلی Giant......................................

شهر داری کپنهاگ اینقدر تاسیسات و زیر ساخت های دوچرخه سواری تو شهرشون بودجود اورده که الان تعداد دوچرخه های کپنهاگ از تعدد ماشیناشون بیشتره..............................

[Only registered and activated users can see links. ]

شهر درای ما هم به نوبه خودش حمایت خودش رو از دوچرخه و دوچرخه سوار با این کار ها ابزار می کنه.....................................

به چند تن جوان انقلابی .....و سلحشور برای انجام عملیات انتحاری..........................جلو درب شهرداری تهران نیاز مندیم........................

اینجوری فایده نداره......................

خیلی عوضیه این نهاد شهرداری کلا................................هر جا بتونه هر کجا راه بده به زور پول می گیره از ملت..................................

نسل جدیدی بعید می دونم بدونه که این شخصیت زیر کی هست و چی کار می کرد.....................

اضافه شده بعد از : 7 minutes

یه خبر ترسناک الود انگیز هم بود در هفته اخیر...................................

[Only registered and activated users can see links. ]

از فردا دیه دنیا رو هیچی بند نیست.................................هر کی می داره کله خودشو جا به جا می کنه رو تن و بدن هر کی خواست.......................................

ولی به نظر ما یه خورده داستان داره..................................بابا ما یه پامون رو عمل کردیم دیگه این پا هِش وخت هِش وخت اون پای قدیم و ثابق نمی شه...............................

چی می گی بابا یارو می خاد بر داره کلا کله رو بپیونده به یه بدن دیگه........................................
                                                      ویرایش توسط SABER_MTB : 2016/12/16 در ساعت 19:34
                                                        14
                                                        Mentioned
                                                        0 Post(s)
                                                        Tagged
                                                        0 Thread(s)
                                                        آقا یه سری لوازم می خواستم مثل اینا ولی نمیدونم تو قم از کجا بخرم ارزونتر باشه و کیفیت داشته باشه لوازم اسمنیش دوستانی که قم هستند آدرس مغازه میتونند بدند بی زحمت ممنون
                                                          117
                                                          Mentioned
                                                          0 Post(s)
                                                          Tagged
                                                          2 Thread(s)
                                                          mmh
                                                          آقا ناز نفستون ظاهرش که کولاک شده . دست همه بچه هایی که زحمت میکشن و زحماتشون قابل تقدیره درد نکنه .

آقا ناز نفستون ظاهرش که کولاک شده . دست همه بچه هایی که زحمت میکشن و زحماتشون قابل تقدیره درد نکنه .

- - - - - - - - - -

شرمنده نفهمیدم الان میشه پست داد یا نه؟؟؟ ببخشید اگه پست زدم
                                                            20,122
                                                            Mentioned
                                                            1 Post(s)
                                                            Tagged
                                                            4 Thread(s)
                                                            نگارش متن در سایت آزاد است
                                                            به اطلاع می رساند سایت تا یک هفته آینده به صورت آزمایشی به کار خود ادامه می دهد
                                                              591
                                                              Mentioned
                                                              1 Post(s)
                                                              Tagged
                                                              30 Thread(s)
                                                              نقل قول نوشته اصلی توسط Bike20 نمایش پست ها
                                                              نگارش متن در سایت آزاد است
                                                              به اطلاع می رساند سایت تا یک هفته آینده به صورت آزمایشی به کار خود ادامه می دهد
                                                              ممنون از زحمات دوستان
                                                              صفحه 12 از 13 نخست ... 2910111213 آخرین
                                                              نمایش نتایج: از شماره 331 تا 360 , از مجموع 370