PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه پست المثنی !!! خاطرات دوروز خوشگذرونی با سیمون از دانمارک



pouya
2013/12/30, 17:57
سلام به همه دوستای بایک بیستی که همیشه همه تون بیسته بیستید

بچه ها من واقعا بخاطر این دیرکردم ازتون معذرت میخوام
خیلی شرمنده م
اخه راستش خب من بعد از ایجاد این پست بدجور دستم بند شد و اتفاقات خوش و ناخوش زیادی برام رخ داد که دوتا علتی که منو از بایک بیست یه مدت جدا کرد رو تو یه پست دیگه عرض میکنم خدمتتون

در ضمن از مدیرای عزیز درخواست دارم پست قبلیرو حذف کنن! نمیدونم چرا ! ولی هرچقدر تلاش میکنم بازم عکس زده نمیشه تو اون پست

خب یه توضیح کوچیک دوباره بدم بعد :

پنجشنبه 14 اذر ماه عصری با یه دوچرخه سوار دانمارکی تو خیابون مواجه شدم
صحبت کردم باهاش و دعوتش کردم خونه مون

هوا یخبندون بود
واقعا سرد
سیمون هم سردش بود
اومدیم خونه و کلی بگو و بخند که جای همه تون خالی ، استراحت و ریکاوری آن تایم داشت، خوبه خوب شارژ شد برا استرات دوباره
فرداش جمعه استارت زد
خب این اقا سیمون ما الان شیرازه
من تقریبا هر یک روز درمیون باهاش در ارتباط بودم
فردا هم حتما زنگ بهش میزنم
تو مسیر که داشته به شیراز تو اصفهان و قم و تهران و فومن بهش خیلی خوش گذشته
خیلی
از همه اونایی که الان مارو نمیبینن ولی خب یه جورایی لطف دارن به بچه های سایکل توریست ممنونم و دست همه بچه های با مرام رو میبوسم
راستش مکس ون بوکسل و یوهان بوش که مهمونای قبلیم بودن دیروز از ایران خارج شدن
و بهترین خاطرات رو با خودشون سوغات بردن
براشون ارزوی موفقیت دارم
و متقابلا برا همه بچه های خوب ایران
اینم از عکسای این مهمون گل

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]

اقا من یه سوال دارم جدی جدی! اخه سرعت نتم خوبه! همه چی هم اوکی! پس چرا بازم من نمیتونم عکس اپلود کنم اخه؟؟؟
اصلا نمشه!
اپ میشه ها ولی وقتی ایجا میذارم Preview نمیشه !!!

درضمن خب اگر میدیران محترم فکر میکنن و نظرشون اینه که این دوتا پست اخر من بدون محتوی و خلاصه spam هستن من ناراحت نمیشم اگر دیلیت کنن! ممنون
راستی منتظر کمکتونم هستم

mSafdel
2013/12/30, 23:37
اقا من یه سوال دارم جدی جدی! اخه سرعت نتم خوبه! همه چی هم اوکی! پس چرا بازم من نمیتونم عکس اپلود کنم اخه؟؟؟
اصلا نمشه!
اپ میشه ها ولی وقتی ایجا میذارم Preview نمیشه !!!

پویا جان اول من یه سوال بپرسم: چرا فونت پیش فرض رو همیشه عوض می کنی؟ خو مگه همین فونت تاهوما با اندازه استاندارد چه اشکالی داره؟
فونت اصلاح شد

در مورد آپلود تصویر هم عرض کنم که شما توی همین آپلود سنتری که استفاده کردی بعد از اینکه عکسهارو آپلود کردی لینک تصویر را کپی کن. از نوار ابزار بالا گزینه Insert Image رو انتخاب کن و لینک رو اونجا Paste کن بقیش حله.
می خواستم لینک تصاویر رو اصلاح کنم تا عکس ها دیده بشن دیدم اندازه و حجم عکس ها تقریبا 4 برابر استاندارد تعیین شده در قوانین سایته. لطفا عکس ها رو تغییر اندازه بده و دوباره آپلود کن.

pouya
2013/12/31, 14:53
سلام دوباره و عرض ادب به مدیریت محترم ! اقا من قصدی این فونت رو عوض نمیکنم اخه! خب ببخشید مگه مشکلی دارم ؟ خب خیلی هم خوبه ! ولی نمیدونم چرا وقتی میخوام پست تازه بزنم اصلا نمینویسه! همش جاخالی میده! واسه همین مجبور میشم تو WORD بنویسم بعد کپی کنم! این از جواب سوال اول! درمورد عکساهم بگم! خب من باراولم که نیست! میدونم چیکار کنم! سایزعکس دوربین رو هم S زدم یعنی کوچیک
ولی بازم نمیشه

سلام دوباره و عرض ادب به مدیریت محترم ! اقا من قصدی این فونت رو عوض نمیکنم اخه! خب ببخشید مگه مشکلی دارم ؟ خب خیلی هم خوبه ! ولی نمیدونم چرا وقتی میخوام پست تازه بزنم اصلا نمینویسه! همش جاخالی میده! واسه همین مجبور میشم تو WORD بنویسم بعد کپی کنم! این از جواب سوال اول! درمورد عکساهم بگم! خب من باراولم که نیست! میدونم چیکار کنم! سایزعکس دوربین رو هم S زدم یعنی کوچیک
ولی بازم نمیشه

- - - - - - - - - -


چندتاعکس زدم قبلا با مسافرای المانی و هلندیم! کاملا هم با نحوه ی کار اشنا هستم ولی نمیدونم وقتی اپ میشه اصلا اون لینک رو که کپی میکنم تو قسمت INSERT ، وقتی ثبت میکنم اصلا جوابی نمیگیرم!

در مورد فونت هم احساس میکنم طوری پیام دادم که سوء تفاهم میشه! منظور من این بود که من از عمد و قصد فونت رو عوض نمیکنم! وقتی میخوام پیام بدم یا پست بذارم اغلب با مشکل مواجه میشم که کاراکتر ها جاخالی میدن
نمیدونمم چرا
واسه همین کپی ، پیست میکنم

mSafdel
2013/12/31, 18:05
سایزعکس دوربین رو هم S زدم یعنی کوچیک ولی بازم نمیشه
اندازه عکسها رو با استفاده از نرم افزارهای مربوط به این کار تغییر بده. در صورت نیاز چند تا آموزش تو سایت هست که میتونید استفاده کنید.
در مورد اینکه چرا عکس ها نمایش داده نمیشن فکر می کنم چون سایز عکس ها خیلی بزرگ هستن مدت زمان زیادی طول میکشه تا تو حالت preview نمایشش بده.

pouya
2014/01/10, 18:00
بازم سلام! یه سوال از مسولین سایت! یا عرض احترام! دوستان عزیز ببخشید من چرا یه مدتی هستش که نمیتونم هییییچ عکسی رو تو سایت اپلود کنم؟ همونطور که اقای صافدل عزیز گفتن سایز عکس و حجم عکس و کلا هرچیزی که قابلیت کوچیک شدن داره از عکس رو انجام دادم! ولی بازمم نشد که نشد! میشه یه راهنمایی هایی هرچند تکراری بازم برام داشته باشید ؟ اخه این چه مشکلیه که گریبان منو گرفته ؟ من قبلا که عکس اپ میکردم هیچ مشکلی نداشتم ولی الان ... واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم ! حتی از شکلک های سایت هم نمیتونم استفاده کنم /

mSafdel
2014/01/10, 23:01
بازم سلام! یه سوال از مسولین سایت! یا عرض احترام! دوستان عزیز ببخشید من چرا یه مدتی هستش که نمیتونم هییییچ عکسی رو تو سایت اپلود کنم؟ همونطور که اقای صافدل عزیز گفتن سایز عکس و حجم عکس و کلا هرچیزی که قابلیت کوچیک شدن داره از عکس رو انجام دادم! ولی بازمم نشد که نشد! میشه یه راهنمایی هایی هرچند تکراری بازم برام داشته باشید ؟ اخه این چه مشکلیه که گریبان منو گرفته ؟ من قبلا که عکس اپ میکردم هیچ مشکلی نداشتم ولی الان ... واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم ! حتی از شکلک های سایت هم نمیتونم استفاده کنم /
پویای عزیز مراحل آپلود عکس رو بگو ببینیم آیا مشکلی در این مراحل هست یا نه؟

pouya
2014/01/11, 12:49
چشم ! اول خب یه صفحه پست جدید باز میکنم! یه سری مطالب تایپ میکنم (اونم به سختی! چون خیلی هنگ میکنه) همونطور که فرموده بودید تیک نگهداری و ثبت صفحه رو هم زدم ( همون مرا به خاطر داشته باش) بعدش خب عکسی که از قبل با اندازه ی 800*513 اماده کرده بودم رو با این سایت اپلودی که تو صفحه ی انجمن هست اپلود میکنم! بعدش میام صفحه ی پستم و گزینه ی INSERT IMAGE رو میزنم و ادرس اپلودی یا همون لینک عکسم رو کپی میکنم داخل قسمتی که باید کپی بشه ! بعدش قبول رو میزنم و منتظر میشم تا عکسم بالا بیاد ولی متاسفانه ...
حتی الان اصشکلک هانمتونم اسفاده کنم
سرعت نتمم 512 و 256 متغیره

mSafdel
2014/01/11, 14:51
پویا جان این دفعه بعد از آپلود تصویر تو آپلود سنتر وقتی خواستی پست و متن رو بنویسی اول اون کلید A/A که گوشه سمت راست بالای نوار ابزار قرار داره بزن تا نیازی نباشه در حین نوشتن preview عکس هم نشون داده بشه. بعد تست کن ببین بعد از ارسال پاسخ عکسو نشون میده یا نه. تو همین تاپیک یه پست تستی بزن با یکی از عکس هایی که داری

pouya
2014/01/11, 21:29
خب اینم اجرای فرامین! همینطوری که گفتید من این کلید رو زدم! الان یه عکس بذارم ببینم چی میشه ! [Only registered and activated users can see links]

خب اینم اجرای فرامین! همینطوری که گفتید من این کلید رو زدم! الان یه عکس بذارم ببینم چی میشه ! [Only registered and activated users can see links]

- - - - - - - - - -

ایوللللل ایول واااای اقای صافدل ایولا! واقعا دستتون درد نکنه حل شد ! اخیش خدایا شکرت ! داشتم دیگه دغ میکردما! ههه ! واقعا دستتون درد نکنه ! فقط نمیدونم چرا اینطوری شد ! به هرحال ممنونم ازتون! امیدوام بتونم جبران کنم